top of page

BLOG Hvad sker der Mourinho


Hvad sker der for en af verdens bedste manager. Hans hold spiller, som om at de ikke gider mere, ham selv virker, som om at han har tabt sutten.

Sidste runder, blev han igen bortvidst. Denne gang dog ikke alene, men sammen med hans ass. coach. Det er ikke første gang at det er sket, at han ikke kan opfører sig ordentlig. Og mange personer snakker om hvonrå han bliver fyret.

Min egen personlig holdning er, at han ikke bliver fyret lige forløblig. Han er en fanfavorit, og Roman Abramovich, (Chelseas ejer) har prøvet det med at fyrer en fanfavorit med Roberto Di Matteo, hvor fansene var godt sure på Abramovich. Det andet som taler imod er, at det vil koster 300 millioner danske kroner, at få ham fyret. Det kan godt være, at at han har de penge, men hvorfor fyrere Mourunho, som stadig er en af verdens bedste manager.

Men hvad er det Chelsea mangler. Sidste år gik det jo så godt, var at Eden Hazard var i storform, Diego Costa scorede på samlebånd, og hvis ikke scorede Louis Remy mål. Det er ikke sket i år. Eden Harzard er ikke i det spille humør, som han var i tidligere, Diego Costa, får nærmest karentæne for alt, og Louis Remy spiller ikke, da Falcao er kommet til klubben. Og han gør det heller ikke særligt godt.

Hvis nu, at det sker, at Abramovich fyrer Mourinho, så bliver det først efter denne sæson, som det tidligste. Og så kan Carlo Ancelotti tage over, ligesom han gjorde for Real Madrid.

Simon Würtz


Recent post

Follow Us

  • Google+ Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • Pinterest Long Shadow

Search by Tags

Ingen tags endnu.
bottom of page